headerphoto

Κύκλος Νέων

•Πῶς μποροῦμε νά «κερδίσουμε» τόν Χριστό;

•Χρειάζονται οἱ «τύποι» (τά ἐξωτερικά σχήματα) στήν Ἐκκλησία;

•Τί εἶναι ἡ «πνευματική περιτομή», γιά τήν ὁποία μιλάει ὁ Ἀπ. Παῦλος;

Σᾶς περιμένουμε τό Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, ὥρα 18.30 μ.μ. γιά νά βροῦμε τίς ἀπαντήσεις μέσα ἀπό τήν Ἁγία Γραφή, στόν Κύκλο νέων (περίπου 18-35 ἐτῶν) πού θά λάβει χώρα στό Πνευματικό κέντρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ μας (ἡ αἴθουσα κάτω ἀπό τόν Ναό


Έναρξη Νεανικής Σύναξης!

Αγαπητοί φίλοι,

Σε μια προσπάθεια να γνωριστούμε όλοι οι νέοι και οι νέες της ενορίας μας, σε περιμένουμε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, ώρα 6.30μμ, στην Αίθουσα της Νεανικής μας Εστίας, για να γνωριστούμε και να ξεκινήσουμε τη συμμελέτη της Βίβλου.

Ο νεανικός μας Κύκλος θα έχει φέτος ως θέμα του την Προς Φιλιππησίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου, μια Επιστολή γεμάτη χαρά και ελπίδα, αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε οι νέοι άνθρωποι!

Σε περιμένουμε για να γνωριστούμε!


Εκδρομή Νέων στην Ορεινή Κορινθία!

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Στο τελείωμα αυτής της χρονιάς, κατά τη διάρκεια της οποία πλούσια απολαύσαμε τις δωρεές του Θεού και στη Νεανική μας Εστία, με χαρά σας ανακοινώνουμε την τελευταία εκδρομή του φοιτητικού μας Κύκλου στην Ορεινή Κορινθία, τηνΚυριακή 16 Μαΐου 2010.

Αφού εκκλησιαστούμε καθ' οδόν, θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Φενεού και τη Λίμνη Δόξα. Αναχώρηση από τα Γλυκά Νερά στις 6.30 πμ-Τιμή κατ' άτομον: 20 €.

Σημεία αναχώρησης:
-Oδ. Σμύρνης-ΙΚA
-Συμβολή οδ. Μπουμπουλίνας & Αγίου Μάρκου
-Συμβολή οδ. Αγίου Μάρκου & Κανάρη
-Μπροστά από το Παλαιό Ταχυδρομείο στη Λ. Λαυρίου.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6942-903.905 και 6972-25.99.68


ΚΥΚΛΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 8μμ, θα ξεκινήσει στη Νεανική Εστία μας μια σειρά συναντήσεων φοιτητών και νέων έως 35 ετών που θα συνεχιστεί σε όλη την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Στην κατ' εξοχήν περίοδο της μετανοίας, θα έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε συντροφιά τον 50ό ψαλμό του Δαυίδ, τον λεγόμενο και "Ψαλμό της Μετανοίας" για ν' αντιληφθούμε μέσα απ' αυτόν το μεγάλο βάθος και το νόημα της μετάνοιας και του ελέους του Θεού.

Καλεσμένος ομιλητής στον κύκλο αυτών των συναντήσεων θα είναι ο π. Χρύσανθος Παπαποστόλου, μέλος του Γραφείου Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σας περιμένουμε!


Εκδρομή φοιτητών στο Πήλιο!

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε πλησιάζει! Για το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου 2010, η φοιτητική μας συντροφιά έχει οργανώσει μια ωραία χειμερινή απόδραση στο γραφικό Πήλιο!

Η διαμονή μας θα είναι στην Τσαγκαράδα του Πηλίου, θα έχουμε ωστόσο τη δυνατότητα να περπατήσουμε τα γύρω χωριά, την Πορταριά, τη Μακρυνίτσα, να ανεβούμε στο χιονοδρόμικό κέντρο στα Χάνια, να κάνουμε περιπατητική διαδρομή στις Μηλιές και να επισκεφθούμε κάποια απ' τα προσκυνήματα της περιοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6942-903.905 (Παναγιώτης) και 697-22.59.968 (Σοφία). Μη λείψει κανείς!


ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι της φοιτητικής μας συντροφιάς,

Με χαρά σας καλούμε την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009, στις 7 μμ. στην εκδήλωση της Νεανικής Εστίας με θέμα: "Άγιος Λουκάς, ένας Άγιος Ποιμένας και Χειρουργός Ιατρός". Ομιλητής θα είναι ο π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, Ηγούμενος της Ι. Μ. Σαγματά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο π. Νεκτάριος θα προβάλει και ανέκδοτες φωτογραφίες από τα ταξίδια του στην Κριμαία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθεται προς προσκύνηση των πιστών, τμήμα ιερού λειψάνου του Αγίου Λουκά, ενώ θα υπάρχει και μία μικρή έκθεση βιβλίου για τον Άγιο και άλλα βιβλία του π. Νεκταρίου. Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Φιλικά,
Τα Στελέχη της Νεανικής Εστίας


Showing page 1 of 2 pages [Next] [Last Page]


Ειδήσεις-Εκδηλώσεις
new_post_img
1η Σύναξη Νέων για το 2014: Σάββατο 11-1-2014 ›Πλήρης είδηση‹


new_post_img
Εκδρομή Νέων στην Ορεινή Κορινθία! ›Πλήρης είδηση‹


new_post_img
"Ελέησόν με ο Θεός", μελέτη του 50ού ψαλμού του Δαυίδ, του "Ψαλμού της Μετανοίας". Για φοιτητές και νέους, κάθε Κυριακή στις 8μμ. ›Πλήρης είδηση‹


new_post_img
Εκδρομή φοιτητών στο Πήλιο! ›Πλήρης είδηση‹


new_post_img
EΚΔΗΛΩΣΗ για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, Τετάρτη 29 Απριλίου, 7μμ. ›Πλήρης είδηση‹


new_post_img
Προβολή: Εκκλησία & Εθνικοί Αγώνες, Τετάρτη 25 Μαρτίου, 7.30μμ ›Πλήρης είδηση‹


new_post_img
Εκδρομή νέων στον χιονισμένο Παρνασσό!Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009 ›Πλήρης είδηση‹


new_post_img
Επόμενη συνάντηση 1 Φεβρουαρίου, ώρα 8μμ, με τον π. Αντώνιο Πινακούλα ›Πλήρης είδηση‹


1